LA GRANDE CHAPELLE. MISSA SCALA ARETINA.

LA GRANDE CHAPELLE. MISSA SCALA ARETINA.

Dimecres, 22 de desembre de 2021 - 20:00 - 21:30 h

Comunicat a 22/12/21

El concert Missa Scala Aretina que tindrà lloc avui a les 20 h a l’Auditori Municipal Enric Granados, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, se celebrarà amb l’actuació en solitari de la Grande Chapelle dirigida per Albert Recasens. L’Escolania de Montserrat, atès un cas de Covid-19 dins el grup de cantaires, ha hagut de cancel·lar la seva presència al concert d’aquest vespre.
El concert se celebrarà amb la formació de música antiga i un programa que conserva la Missa Scala Aretina i alguns dels motets.
La Grande Chapelle és una formació vocal i musical de música antiga composta per 13 cantats solistes i la formació orquestral la composen músics d’instruments històrics: violins, clarins, baixó, arpa, violó i 2 orgues positius
L’Auditori Municipal Enric Granados i l’Escolania estan treballant per trobar una data alternativa per programar un nou concert al que es convidarà a totes aquelles persones que tinguin una entrada per al concert d’avui.

LA GRANDE CHAPELLE
Albert Recasens, director

 La Grande Chapelle, sota la direcció d’Albert Recasens, ens presenten un programa que aposta decididament pel patrimoni musical català. L’obra magna de Francesc Valls (ca.1671-1747), la Missa Scala Aretina, composta en plena Guerra de Successió, es confrontarà amb peces litúrgiques de Joan Cererols, mestre de l’Abadia de Montserrat del segle XVII.

 

 

Durada esdeveniment LA GRANDE CHAPELLE. MISSA SCALA ARETINA. 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment LA GRANDE CHAPELLE. MISSA SCALA ARETINA.Ubicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 31€
Amic/ga de LaTemporada: 26€
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This