PLANCTÒN / SMART CITY. VOX BALAENAE

PLANCTÒN / SMART CITY. VOX BALAENAE

Dijous, 19 de gener de 2023 - 11:00 h

AUDICIONS ESCOLARS CURS 2022-2023


Adreçada als alumnes de Secundària i Batxillerat

Altres sessions: 
Divendres 20 de gener a les 11h

Ballet Contemporani de Catalunya
Formació musical: Patricia de No, flauta;  Laia Puig, violoncel;  David Casanova, piano
Interpretació: Nabar Martínez, Jimena Martínez, Maria Torrents, Pau Altimira, Daniele Bracciale, Marie Buysschaert, Berta Garcia i Anna Soler

Direcció Artística: Miquel G. Font
Direcció musical: Patricia De No
Coreografia: Miquel G. Font
Música:
Smart City: Marcos Fernández-Barrero (estrena musical)
Vox Balaenae: George Crumb
Direcció i producció executiva: Marina Quera

PLÀNCTON, una nova iniciativa que reuneix a músics i ballarins de primer nivell amb voluntat de crear un producte escènic on la música contemporània, complexa i captivadora de Vox Balaenae de George Crumb es proposa com a punt de partida.

PLÀNCTON, vol conceptualitzar el naixement de la vida. El plàncton es constitueix com la base de moltes xarxes tròfiques (cadenes alimentàries) i a la vegada conforma el principal aliment de les balenes,
protagonistes a la peça Vox Balaenae. D’altra banda també pretén conceptualitzar la complexitat, la densitat, ja que el plàncton conforma més del 50% de la matèria orgànica del planeta, el qual avui viu immers en la globalització, el creixement exponencial de la població i per primera vegada es veu abocat a l’acció immediata i solidària de tots els seus habitants per a retornar a la sintonia amb la natura, avui revelada contra l’acció humana moguda per interessos personals i ràpids que ja podem afirmar que ens porten a l’autodestrucció.
El crit de la balena és el crit de la natura, Smart City simbolitza la ciutat del dia d’avui immersa en el dilema de l’equilibri entre benestar i autosostenibilitat, i el gran valor de la informació del Big Data, avui encara molt qüestionat, però que es planteja, aparentment, com una gran eina al servei d’aquest objectiu.

L’equilibri del planeta, la seva salvació, la solidaritat, la renuncia, l’auto responsabilitat, les decisions que avui hem de prendre a consciència amb a uns objectius encara poc definits però que sense dubte no poden qüestionar-se davant el crit de la natura que demana l’acció conjunta i determinant de tots i cadascun de nosaltres..

Més informació: Regidoria d’Educació. Ajuntament de Lleida. Inscripcions a partir de l’1 de setembre Cliqueu en aquest enllaç i trobareu tota la informació de les audicions i de com comprar les entrades.

Durada esdeveniment PLANCTÒN / SMART CITY. VOX BALAENAE 60'Durada:
60'
Ubicació esdeveniment PLANCTÒN / SMART CITY. VOX BALAENAEUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada:
Amic/ga de LaTemporada:
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This