TRIPLE DE BEETHOVEN I INACABADA DE SCHUBERT. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS

TRIPLE DE BEETHOVEN I INACABADA DE SCHUBERT. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS

Diumenge, 27 de març de 2022 - 19:00 h

Danylo Saienko, pianista ucraïnès guanyador del segon premi del Concurs Internacional de piano Ricard Viñes 2021, no podrà interpretar amb Simfònica del Vallès el concert previst aquest diumenge a l’Auditori Municipal Enric Granados atesa la situació de conflicte armat que es viu en el seu país. En el seu lloc actuarà Bernat Bonjorn, pianista lleidatà.

L’Auditori Municipal Enric Granados vol dedicar el concert a Ucraïna i molt especialment al Danylo

 

Bernat Bonjorn, piano 
Celine Flamen, violoncel
Orquestra Simfònica del Vallès
Gordan Nikolic, violí i direcció

La presència de Gordan Nikolic, antic concertino de l’Orquestra Simfònica de Londres durant més de 20 anys, és garantia d’un concert que no us deixarà indiferents. Una promesa de que obres sovintejades en el repertori simfònic com el Triple Concert de Beethoven, L’Obertura de Rosamunda i la Simfonia Inacabada de Franz Schubert us arribaran com si fossin la primera vegada que les escolteu. El secret d’aquesta màgia està en una interpretació que vessarà una energia i un entusiasme contagiosos lluny de la retòrica tradicional del concert.

Programa
I
Obertura de Rosamunda                                               F. Schubert
Simfonia núm. 8, en Si menor, D. 759 “Inacabada”     F. Schubert
II
Triple concert per a violí, violoncel i piano,
en Do major, op. 56                                                       L. van Beethoven

 

OSV

vídeo Celine Flamen i Gordan Nicolik

Més informació:

Gordan Nikolić, violí i direcció

Gordan Nikolić va néixer a Brus, Sèrbia el 1968 i va començar a tocar el violí als set anys. Va ingressar al Young Talent Institute als 9 anys. Es va graduar amb els màxims reconeixements a la Musikhochschule Basel a la classe de Jean-Jacques Kantorow el 1990. També va estudiar amb Walter Levin, Hans Werner Henze, Witold Lutoslawsky i György Kurtág, Desenvolupar l’interès per la música barroca i contemporània. És guanyador de diversos premis internacionals, entre els quals destaquen els premis Tibor Varga, Niccolò Paganini, Cità di Brescia i Vaclaw Huml.

Després de dirigir l’Orchestra d’Auvergne, l’Orquestra de Cambra de Lausana, i més tard amb l’Orquestra de Cambra d’Europa i l’Orquestra Simfònica de Londres, va dirigir sovint l’Orquestra de Cambra de l’Orquestra Simfònica de Londres, l’Orquestra Nacional d’Île-de- França, Manchester Camerata, Rotterdam Philharmonic Orchestra, Orchestre de Lille i Orchestre National du Capitole de Toulouse.

L’any 2000, va ser nomenat “Prince Consort Professor” per a conjunts de corda al Royal College of Music. El setembre de 2003, va esdevenir professor a la Guilhall School of Music de Londres i al Royal College de Rotterdam. L’any 2017 va començar a ensenyar a la Hoschule für Musik de Sarrebruck. El 2004, es va convertir en director artístic del Nederlands Kamerorkest d’Amsterdam. Va ser director convidat principal de la Camerata de Manchester, director musical de la Saint George Strings Chamber Orchestra de Belgrad i va crear l’orquestra independent BandArt a Espanya.

Ha actuat com a solista amb orquestres prestigioses i sota directors com Sir Colin Davis, Jean-Jacques Kantorow, Arie van Beek, André Previn, Daniel Harding, Myung Wung Chung, Bernard Haitink, Laurence Foster, Marc Albrecht, Jakob Kreizberg.

Nikolic ha realitzat nombrosos enregistraments per a diferents segells (Alpha, Pentatone, LSO Live, Olympia, BNL, Warner Classics, Onyx Classics).

Gordan Nikolic interpreta un Paul Belin fet el 2016 i un venecià Petrus Guarnerius cedit amablement per un patrocinador anònim.

Durada esdeveniment TRIPLE DE BEETHOVEN I INACABADA DE SCHUBERT. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS 120'Durada:
120'
Ubicació esdeveniment TRIPLE DE BEETHOVEN I INACABADA DE SCHUBERT. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈSUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 20 €
Amic/ga de LaTemporada: 15 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
                  
Categories

Pin It on Pinterest

Share This