XICS’N’ROLL AMB BOB MARLEY

XICS’N’ROLL AMB BOB MARLEY

Dissabte, 27 de novembre de 2021 - 18:30 - 19:20 h

Concert tribut a Bob Marley per a públic familiar

Natxo Tarrés amb la Xics’n’Roll band: Pau Font, bateria; Pol Caturla, baix, guitarres i veus; Ignasi Cama, guitarres i veus;  Marc Mas, teclats

L’11 de maig del 1981 va morir Bob Marley, la icona rasta, que va fer popular la música reggae arreu del planeta. Un dels músics més coneguts de la història, va aconseguir que el seu carisma i la seva música s’escampessin arreu durant la dècada dels ’70 i ’80 i mai no ha deixat de sonar.

Per commemorar el 40 aniversari de la mort de Bob Marley, Natxo Tarrés, reconegut per la seva tasca al capdavant del grup Gossos, amb més de 18 anys d’experiència i més de 10 àlbums al mercat arriba a l’Auditori Enric Granados acompanyat de la XIC’S’N ROLL BAND per poder endinsar-nos en el fantàstic món del reggae.

Amb el seu format innovador, petits i grans tindran l’oportunitat de conèixer i redescobrir la mítica banda jamaicana que va revolucionar el reggae tal com es coneixia i van deixar tot un llegat de cançons que han passat a la història.
El concert presenta una aproximació a la vida d’en Marley a través de les seves cançons i la seva poètica, una passejada biogràfica i visual a ritme de reggae on podem aprofundir i gaudir del contingut de la vida del “profeta” i de les seves grans cançons.
Tots ells posaran el seu granet de sorra perquè el foc continuï encès.

 

Edat recomanada: a partir de 3 anys

 

Durada esdeveniment XICS’N’ROLL AMB BOB MARLEY 50'Durada:
50'
Ubicació esdeveniment XICS’N’ROLL AMB BOB MARLEYUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 8€
Amic/ga de LaTemporada: Anticipada: 6€
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
ORGANITZA:
Categories

Pin It on Pinterest

Share This