XICS’N ROLL QUEEN. XICS’N ROLL BANDA

XICS’N ROLL QUEEN. XICS’N ROLL BANDA

Diumenge, 13 de desembre de 2020 - 12:00 h

Xics’n’Roll Band
Pau Font, bateria
Pol Caturla, baix, guitarres i veus
Ignasi Cama, guitarres i veus
Marc Mas, teclats
Lara Villodres, veu, conducció i animació

Amb el seu format innovador, petits i grans tindran l’oportunitat de conèixer i redescobrir la mítica banda britànica QUEEN. Grup que va revolucionar el rock tal i com es coneixia, introduint altres sons més simfònics i operístics. Tot allò va marcar un abans i un després. I és que com a resultat, van deixar tot un llegat de cançons que han passat a la història, com Bohemian Rhapsody, Don’t stop me now, We will rock you o The Show Must Go On, entre moltes altres. Vine en família a gaudir d’un dels grups més mítics de la història de la música.
Cases de la Música presenten Xics’n’Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permeten als més petits conèixer les formacions més importants de la història del rock.
Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts compten amb la presència d’una animadora que presenta el show alhora que explica la història de cadascun dels artistes i bandes.

Edat recomanada: a partir de 3 anys
+ info: www.xicsnroll.cat

Durada esdeveniment XICS’N ROLL QUEEN. XICS’N ROLL BANDA 55'Durada:
55'
Ubicació esdeveniment XICS’N ROLL QUEEN. XICS’N ROLL BANDAUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 8 €
Amic/ga de LaTemporada:
Anticipada: 6 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Organitza:
Categories

Pin It on Pinterest

Share This