Perquè pugueu assistir als concerts amb les màximes garanties i seguretat, des de l’Auditori Municipal Enric Granados hem pres aquestes mesures, seguint la normativa sanitària vigent:

Cal mantenir la distància de seguretat en les cues per accedir a L’Auditori

El personal d’acomodació controlarà el flux de públic per tal que es respecti la distancia de Seguretat.

El públic haurà de portar posada la mascareta obligatòria-ment en tot moment.

Si sou persones exemptes de dur mascareta per qüestions de salut, us demanem que aviseu amb temps a les nostres taquilles per guardar-vos un lloc amb prou distància de la resta de persones i que ens en mostreu el certificat mèdic. Tot i això, cal que accediu i sortiu de la sala amb mascareta posada inevitablement.

Arribeu mitja hora abans per evitar aglomeracions de darrera hora als accessos. Un cop a l’edifici, entreu a la sala i resteu al vostre seient.

Us recomanem sempre la compra online d’entrades.Prepareu l’entrada en el vostre dispositiu mòbil i assegureu-vos que teniu prou bateria.

Ocupeu exclusivament la butaca assignada a la vostra entrada.

Les portes d’accés a la sala s’obriran entre 30 i 60 minuts abans de començar el concert per evitar aglomeracions.

Les sales s’obriran amb l’antelació necessària i caldrà que seguiu els protocols establerts a cada concert per facilitar l’accés esglaonat.

La sortida de sala es farà de manera esglaonada. Seguiu en tot moment les indicacions del personal de sala.

Els programes de mà en paper no estaran disponibles per evitar contagis amb objectes, però es podran descarregar en format digital fent servir els codis QR que trobareu a les portes d’accés de les sales, o bé al lloc web.

No es permetrà l’accés a la sala un cop començat l’espectacle.

Eviteu tocar objectes i utilitzar els lavabos.

 

Pin It on Pinterest

Share This