Un dels artistes més destacats de l’estil jazzístic europeu fa parada a Lleida dins de la seva gira

Aquest divendres, 7 de febrer, a les 21.00 hores, l’Auditori Municipal Enric Granados acull el concert de Ronald Baker Quartet que fa parada a Lleida dins de la seva gira i en el marc de la programació de La Temporada Lleida i del Cicle Jazz Acústic.

Ronald Baker és un dels grans trompetistes de les darreres generacions i un dels artistes més destacats de l’estil jazzístic europeu. Trompetista i cantant originari de Baltimore (EUA), Baker és un gran improvisador i té una alta capacitat de comunicació amb el públic.

Aquest cop pujarà a l’escenari de l’Auditori Municipal Enric Granados acompanyat del quartet format per Gerard Nieto al piano, Ignasi Gonzalez al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria

Les entrades (13 € la general i 11 € l’anticipada) es poden comprar al web de La Temporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida. El concert està organitzat per Quadrant Produccions.

Ronald Baker

Ronald Baker ha estat sens dubte un dels grans representats de l’instrument de pistons en aquesta última època.  Actualment té sis discs publicats en solitari, la seva professionalitat amb la trompeta s’ha comparat amb grans cèlebres de la música com Roy Eldrirdge o Miles Davis. Com a cantant, la seva veu recorda a un estil rítmic com el de George Benson.

No només treballa en solitari, sinó que també ho ha fet amb grans mestres de la música com Joe Turner o Ignasi Terraza, entre altres. Cal destacar que Baker ha participat en innumerables festivals de Jazz per tot el món amb els seus propis grups o com a invitat de grans músics com Lou Donaldson o Antonio Hart.

Pin It on Pinterest

Share This