Amb l’espectacle inaugural “Perculights” de la companyia Brincadeira que farà una cercavila entre la plaça Paeria i la plaça Sant Joan

La programació de tardor de LaTemporada Lleida dona el tret de sortida aquest divendres, 23 de setembre, a les 20.30 hores amb l’espectacle “Perculights” de la companyia Brincadeira.

“Perculights” és un espectacle itinerant de carrer on el moviment, el ritme i la percussió generen dinàmiques de llum i color a temps real. El resultat de fusionar la força del tambor i les noves tecnologies és una maduresa inusual i  un punt d’inflexió en la creació de la companyia.

L’espectacle, que és gratuït, s’iniciarà amb una cercavila entre la plaça Paeria i la plaça Sant Joan.

Una tardor amb 38 espectacles i concerts i moltes novetats

LaTemporada Lleida als tres equipaments principals, com són el Teatre de la Llotja, el Teatre Municipal de l’Escorxador i l’Auditori Municipal Enric Granados oferirà, entre els mesos de setembre i desembre, un total de 38 espectacles i concerts.

Una temporada que, a més, porta moltes propostes noves. L’Ajuntament de Lleida impulsa el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat.

Per primer cop l’estudiantat de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es podran aplicar un 50% de descompte. Per poder aplicar-se aquest descompte cal registrar-se realitzant un tràmit online al web de l’Ajuntament de Lleida.

 

Consulteu la resta de programació aquí

Pin It on Pinterest

Share This