Del 27 de juny a l’1 de juliol de 2023 a l’Auditori Municipal Enric Granados tindrà lloc el Concurs Internacional de piano que enguany arribar a la seva XXV edició.

Proves eliminatòries
Després d’una rigorosa preselecció, la prova eliminatòria del Concurs Ricard Viñes 2023 ha estat duta a terme a través d’un vídeo. Cada concursant seleccionat per participar ha enregistrat el seu repertori amb els requeriments específics del concurs, i ha estat valorat pels membres del jurat.
17 concursants han passat a la semifinal i arribaran a Lleida el 27 de juny on seran rebuts pels organitzadors del Concurs.
Les proves semifinals que es duran a terme a la sala 2 de l’Auditori es concentraran en dijous 28 i divendres 29 de juny matí i tarda. Les proves estan obertes a tota la ciutadania i també seran retransmeses per streaming així com el concert de la gran final de dissabte, gràcies a TVLleida.

La Gran Final
Dels 17 concursants semifinalistes en sortiran 3 finalistes que tocaran en la Gran Final que tindrà lloc dissabte 1 de juliol, a les 19h, a la sala simfònica de l’Auditori acompanyats de l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Néstor Bayona. En acabar el concert el jurat donarà a conèixer el guanyador/a.

PATROCINADORS

El Concurs compta amb el patrocini de l’empresa de la ciutat GLS Prefabricats; de la Sra. Maria Carme Grasa, qui va dirigir durant una llarga temporada el Conservatori Municipal, i de la Sra. Paquita Cortada.

 

CALENDARI

Dimecres 28 i dijous 29 de juny
9.30 h i 16.00 h
Sala de Cambra de l’Auditori Municipal Enric Granados
Proves semifinals
Entrada gratuïta a totes les sessions

Divendres, 30 de juny
12.00 h, 18.00 h, 19.30 h
Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs
Concerts de piano a càrrec dels concursants semifinalistes
Entrada gratuïta

Dissabte, 1 de juliol
19.00h
Sala Simfònica de l’Auditori Municipal Enric Granados
La Gran Final! 
Concert dels finalistes amb l’Orquestra Simfònica del Vallès
Néstor Bayona, director
Entrada general: 10€ Amic/ga de LaTemporada: 9€

Segueix les proves del Concurs Ricard Viñes per streaming a través del lloc web www.auditorienricgranados.cat/cricardvines

 

Pin It on Pinterest

Share This