Contacte

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Ajuntament de Lleida. CIF P2515100B. Plaça Paeria 1. 25007 Lleida. Adreça del Delegat de protecció de dades: dpd@paeria.es
Finalitat Transmetre informació sobre esdeveniments culturals organitzats per l’Auditori Enric Granados de Lleida. Termini de conservació de les dades: Mentre es mantingui el servei de notícies de l’Auditori Enric Granados de Lleida i mentre no s’indiqui la revocació a rebre més butlletins.
Legitimació Consentiment de la persona interessada.
Destinataris No se cediran dades a tercers, tret que sigui obligació legal. Transferències internacionals: No es preveuen.
Drets Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud al Registre General de l’Ajuntament de Lleida, Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana, Rambla Ferran 32, baixos, 25007 Lleida. Podeu revocar el consentiment en qualsevol moment, des de l’enllaç que hi ha al final de tots els butlletins. Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. No obstant, si us adreceu prèviament al delegat de protecció de dades aquest us ajudarà a resoldre el cas.

 

Auditori Municipal Enric Granados

Pl. Josep Prenafeta s/n 25004 Lleida

Tel. 973 700 639

Web: http://www.auditorienricgranados.cat

E-mail: auditori@paeria.cat

 

Informació:

Si vols rebre periòdicament informació de les nostres activitats omple i tramita la butlleta que trobaràs al següent enllaç.

Butlleta per rebre informació

Pin It on Pinterest