Apropa Cultura

Apropa Cultura. Una porta a la inclusió

T’has emocionat, has rigut o has plorat. Gràcies al programa Apropa Cultura, en situació de risc d’exclusió social han viscut el mateix que tu a l’Auditori Municipal Enric Granados.
Apropa Cultura vetlla per l’accessibilitat de tota la ciutadania als equipaments culturals. És una iniciativa que uneix teatres, auditoris i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible a tothom.
Què és Apropa Cultura?
Apropa Cultura és un programa socioeducatiu iniciativa dels equipaments culturals i de les administracions públiques adreçat als usuaris de centres socials que treballen amb persones en situació de desigualtat, discriminació, vulnerabilitat i en risc d’exclusió social.
És una finestra única de reserves per al sector social que ofereix la possibilitat d’assistir de forma accessible als millors equipaments culturals de les poblacions participants, en un entorn normalitzat que els permet gaudir d’espectacles de música, teatre, dansa i circ de la màxima qualitat.

Com sol·licitar espectacles

Els centres podran sol·licitar l’accés al programa registrant-se a través de la pàgina web d’Apropa Cultura: www.apropacultura.cat on trobaran la pastilla “Registreu el vostre centre“.

Apropa Cultura disposarà d’uns dies per comprovar l’adequació com a destinatari del programa. Només en cas que l’entitat no pugui participar en el projecte es comunicarà personalment al coordinador del centre social registrat. Caldrà registrar un responsable coordinador del centre, i també es podran registrar altres persones que vulguin rebre informació de l programa Apropa Cultura (educadors, terapeutes, treballadors socials, psicòlegs,…).

Comunicació de l’oferta disponible d’espectacles

Els centres registrats rebran 15 dies abans del període de sol·licitud d’espectacles, una comunicació via correu electrònic de la disponibilitat dels espectacles dels propers mesos per a ser consultats a Internet i disposar d’un temps de tria, reflexió i implicació dels usuaris que assistiran a l’espectacle.
Per a més informació consulteu la pàgina web www.apropacultura.cat

Pin It on Pinterest