Cessió de sales Auditori

L’Auditori cedeix la sala simfònica i la sala de cambra per a la celebració d’actes culturals, actes d’empreses, congressos,debats, presentacions, així com enregistraments.
Cal acordar prèviament la data amb l’Auditori per tal de preveure la disponibilitat de l’equipament.

Sala Simfónica
Ubicada a la planta baixa de l’edifici, la sala 1 o sala Simfònica té una capacitat per 803 persones i un volum de 8.000 m3, s’estructura en: escenari de 172 m2 i amb una possible ampliació de 33 m2 (205 m2 en total), platea amb superfície de 394 m2 i amfiteatre de 160 m2.
Prestacions tècniques sala 1 Simfònica Auditori Municipal Enric Granados

Sala de Cambra
La Sala 2 o Sala de Cambra compta amb una capacitat de 243 persones i un volum de 1.760 m3 i 360 m2, és situa al soterrani de l’edifici, actua a més a més de la seva funció principal de sala de concerts de cambra, com a espai de suport de la sala principal, ja que per la seva capacitat es ideal per assajos, enregistraments, concursos, exàmens i, fins i tot, com a sala de conferències i projeccions. Disposa de megafonia, enllumenat espectacular i enregistraments d’àudio i vídeo.
Prestacions tècniques sala 2 Cambra Auditori Municipal Enric Granados

Consulteu en el següent enllaç les taxes i preus públics de  Cessió de Sales:
Taxes i preus públics Cessió Sales Auditori

 1. Tramitar electrònicament la sol.licitud per a la cessió de l’Auditori Municipal Enric Granados mitjançant aquest enllaç:
  Cessió de l’Auditori Municipal Enric Granados
  Condicions d’ús 
 1. Tramitar la sol.licitud presencialment
  a. Per sol·licitar la reserva de les sales de l’Auditori Municipal Enric Granados , us heu d’adreçar al Registre General de l’Ajuntament de Lleida (situat a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana) o bé al Registre auxiliar de l’Ajuntament, (situat a l’Oficina de Gestió i Atenció Tributària)
  b. Els documents de sol·licitud, els podeu trobar també en aquests enllaços:
  Model de sol.licitud de reserva
  Condicions d’ús
  c. Un cop sol·licitada, es confirmarà la disponibilitat de l’equipament i s’informarà per passar a recollir a l’Oficina de Gestió i Atenció Tributària,  el document d’autoliquidació per efectuar el pagament de la taxa corresponent.
 2.  Posteriorment, i abans d’utilitzar la sala o equipament, haureu d’aportar la documentació de l’assegurança de responsabilitat civil, així com el document que acrediti que heu efectuat el pagament de la taxa a les dependències de l’equipament que hagueu reservat.

Si necessiteu més informació  poseu-vos en contacte amb:
Auditori Municipal Enric Granados
Pl. Mossèn Cinto Verdaguer, s/n – 25004 Lleida
Tel. 973 700 639
Fax 973 248 823
Correu electrònic: 
auditori@paeria.cat 

Pin It on Pinterest