XXI Concurs Instrumental Sant Anastasi 2022

Aquest Concurs Instrumental nascut a Lleida amb el nom de Sant Anastasi, patró de la ciutat, s’institueix amb la voluntat d’estimular i propiciar la interpretació musical en les diferents modalitats i categories instrumentals, i que sigui al mateix temps un esdeveniment cultural on es propiciï l’apropament d’aquests joves artistes.

El Concurs Instrumental Sant Anastasi, a més a més d’estimular l’estudi entre els joves estudiants de música, vol contribuir a la promoció de nous talents. Tant en la modalitat solista com en la modalitat de música de cambra aquest concurs s’adreça a tots els instruments musicals.

Després d’aquest any 2021 tan singular i diferent per tots, en el que vam tornar a convocar el Concurs Instrumental Sant Anastasi, estem encoratjats a continuar un altre cop amb molta energia i il·lusió aquesta meravellosa tasca de promocionar joves talents musicals. Així doncs, tornem a gaudir del Concurs Instrumental Sant Anastasi amb diversos canvis adaptats a les noves mesures de seguretat. En aquesta edició el Concurs i l’Entrega de Premis es farà també en un sol dia: DISSABTE 14 de MAIG de 2022.

És la varietat tímbrica, doncs, la que dóna sentit a la música en general i a aquest Concurs Instrumental en particular, nascut sota la idea de promoure l’artista i la seva música, independentment de quin sigui el seu instrument.

Trobareu tota la informació i les bases del concurs en aquest enllaç: Concurs Instrumental Sant Anastasi

 

 

 

 

Pin It on Pinterest