XXII Concurs Instrumental Sant Anastasi 2023

Aquest Concurs Instrumental nascut a Lleida amb el nom de Sant Anastasi, patró de la ciutat, s’institueix amb la voluntat d’estimular i propiciar la interpretació musical en les diferents modalitats i categories instrumentals, i que sigui al mateix temps un esdeveniment cultural on es propiciï l’apropament d’aquests joves artistes.

El Concurs Instrumental Sant Anastasi, a més a més d’estimular l’estudi entre els joves estudiants de música, vol contribuir a la promoció de nous talents. Tant en la modalitat solista com en la modalitat de música de cambra aquest concurs s’adreça a tots els instruments musicals.

En aquesta edició el Concurs i l’Entrega de Premis es farà en un sol dia: DISSABTE 20 de MAIG de 2023.

El nostre més sincer agraïment als més de 3.500 concursants que han participat en les 21 edicions del concurs, així com també al prestigiós jurat que ens ha acompanyat en aquests anys i que tots plegats, han fet possible que aquest  projecte cultural perduri en el temps.

És la varietat tímbrica, doncs, la que dóna sentit a la música en general i a aquest Concurs Instrumental en particular, nascut sota la idea de promoure l’artista i la seva música, independentment de quin sigui el seu instrument.

Trobareu tota la informació i les bases del concurs en aquest enllaç: Concurs Instrumental Sant Anastasi

 

 

 

 

Pin It on Pinterest