XXIV Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes

portada programa 2

Ricard Viñes és un dels referents més importants de la cultura musical catalana.
Nascut a Lleida el 5 de febrer de 1875, és conegut arreu com el concertista, compositor, professor de música i crític erudit més gran que han donat les terres de ponent.
El Concurs de Piano Ricard Viñes, que organitzen el Conservatori Municipal de Música i l’Auditori Municipal Enric Granados, doncs, és un reconeixement, que cada any es renova, a la figura del mestre, i també una immillorable oportunitat que s’ofereix als nostres joves intèrprets i als d’arreu del món, d’actuar i de donar-se a conèixer.
El concurs, que té lloc a l’Auditori Enric Granados, té una doble dimensió: educativa i cultural. Educativa pel que té de formació de joves intèrprets i cultural pel que fa a la difusió del seu treball i de la música per a piano en general. Per tot plegat, des de les Regidories d’Educació i de Cultura animem els joves intèrprets a participar-hi, a fer-nos conèixer les seves aptituds musicals i a gaudir de la nostra ciutat.

Visita la pàgina Web del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes

CALENDARI DE LES PROVES 2020

28 de juny, diumenge
Presentació dels concursants a l’auditori

29 i 30 de juny, dilluns i dimarts
Prova eliminatòria

1 i 2 de juliol, dimecres i dijous
Prova semifinal

3 de juliol, divendres
Assajos amb l’orquestra
Entrevistes del jurat amb els participants interessats

4 de juliol, dissabte
Prova final i lliurament de premis

Les actuacions dels participants seguiran l’ordre alfabètic del seu cognom, a partir de la lletra determinada per l’organització. L’horari exacte es publicarà després de la presentació dels concursants.

 

Pin It on Pinterest