BML. Banda Municipal de Lleida

foto color

 

BANDA MUNICIPAL DE LLEIDA
Des dels seus inicis- amb el suport de La Paeria-, l’objectiu fonamental de la Banda Municipal de Lleida (BML) ha estat la formació dels seus membres i la difusió de la música, tot recuperant l’obra bandística dels nostres avantpassats.
Amb la voluntat ferma d’esdevenir una formació estable i de qualitat, la BML ha participat al Fòrum de les Cultures de Barcelona, en el Certamen Internacional de Bandes de Música de València i en els festivals internacionals de música de Schladming (Àustria), Vents d’Oc (França) i l Joves Músics (Portugal).
Sabedora de la importància de les relacions humanes, la Banda Municipal de Música de Lleida ha promogut intercanvis socioculturals amb l’Orchestre d’Harmonie de Foix, la Banda Municipal de Monzón, la Banda d’Almoradí d’Alacant, la Banda Municipal de Fraga i La Lira d’Amposta.
La BML, membre de la World Association Symphonic Bands, ha participat en els concursos internacionals de bandes simfòniques   de Kerkrade (Holanda) i d’Interlaken (Suïssa) on va rebre el diploma de bronze. Projecció internacional que ha fet possible que en els darrers anys, la formació hagi estat convidada als festivals de música de Salonika (Grècia), Florència (Itàlia), el Youth Band d’ Aberdeen (Escòcia), International Music de Genova (Itàlia), Art Festival a Praga (República txeca) i, aquest estiu, també a la Provença (França).

Visita la pàgina Web de la Banda 

Pin It on Pinterest