El concert dels Smoking Blues tancarà el cicle de Jazz Acústic que, tot i que ja havia tingut lloc en anteriors temporades, enguany, però, s’ha fet un salt qualitatiu important i destacat portant a Lleida a artistes internacionals de primera divisió com el mític saxofonista  Kenny Garrett.

Com a darrera actuació s’ha programat  un concert de blues amb una banda local “Smoking Blues” liderada per Lluís “Nano” Navarro i amb Joan Pau Cumellas a l’harmònica, Víctor Alba al piano, Ignasi González al contrabaix i Joan Andreu a la bateria. El concert serà divendres, 27 de maig, a les 20.00 hores, a la sala 2 de l’Auditori Municipal Enric Granados.

Una formació de blues en el sentit més ampli del gènere, liderada per en Lluís “Nano” Navarro, conegut i reconegut pel seu estil personal i el seu coneixement profund de les arrels d’aquest estil de referència de la música afroamericana. Amb un dels grans de la harmònica, Joan Pau Cumellas, i una rítmica que aplega el bo i millor dels músics de la terra.

Un viatge a través del blues més genuí, des de la vella Nova Orleans a l’industrial Chicago.

Les entrades (13 € anticipada / 15 € a taquilla) es poden comprar a l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i a l’oficina de Turisme de Lleida i al web de LaTemporada Lleida.

Pin It on Pinterest

Share This