En el marc del cicle “Parlem de música: una eina per anar de concert”, aquest divendres, 25 de febrer, a les 19 h, la sala 2 de  l’Auditori Municipal Enric Granados acollirà una altra conferència del cicle que organitza la Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori.

Aquest cop serà el músic Ramon Andreu amb la conferència “1878: el concert per a violí de Txaikovski i els segon concert per a piano de Brahms”
Andreu atansarà el públic a aquestes grans obres de la música per gaudir-les amb plenitud durant el concerts que properament es faran a l’Auditori Municipal Enric Granados (el 27 de febrer l’OBC interpretarà el concert per a violí de Txaikovski i l’11 de març la FSF el segon concert per a piano de Brahms).

L’entrada a la conferència és lliure i gratuïta.

Properes conferències
Ramon Andreu conduirà, també, el 7 d’abril la quarta de les xerrades programades, que du per nom Risorgimento i Religió: el rèquiem de Verdi. El 3 de maig està prevista la conferència de Dolors Ricart sobre ‘Vivaldi. On són les estacions?’, mentre que el 2 de juny, Màrius Bernadó, que va inaugurar el cicle, serà qui el clourà amb la xerrada ‘De l’abisme de la mort a la plenitud de la vida. La 5a de Mahler’.

Pin It on Pinterest

Share This