Dijous 2 de juny, a les 19h a la sala 2 de l’Auditori Municipal Enric Granados tindrà lloc la darrera conferència del cicle “Parlem de música: una eina per anar de concert”.

Màrius Bernadó, professor de la UdL, ens oferirà la xerrada “De l’abisme de la Mort a la Plenitud de la vida: la Cinquena de Mahler” que ens endinsarà en l’obra del gran compositor i ens donarà eines per gaudir al màxim del concert programat pel proper diumenge  5 de juny amb l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu.

LA CINQUENA DE MAHLER. ORQUESTRA DEL GRAN TEATRE DEL LICEU

Diumenge, 5 de juny de 2022 – 19:00 h

Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Josep Pons, director

Una de les creacions musicals més aclamades de la història, immortalitzada per Visconti a la seva pel·lícula Mort a Venècia

El Gran Teatre del Liceu i la seva Orquestra Simfònica volen ser presents a diversos indrets del territori català i ho faran amb aquesta obra excepcional. De gran complexitat i plena de contrastos (des de la simplificació del bellíssim Adagietto fins a la sumptuositat del darrer temps), és lírica, però alhora propera al dramatisme. Immortalitzada per Luchino Visconti com a banda sonora del film Mort a Venècia (1971), aquesta partitura forma part del repertori universal.

Programa
Simfonia núm. 5 en Do sostingut menor                 G. Mahler

Compra la teva entrada en aquest enllaç

 

Pin It on Pinterest

Share This