El concert serà enregistrat per Catalunya Música i serà retransmès el dia 18 de desembre a les 10.00 h per la UER -La Unió Europea de Radiodifusió- ja que ha estat elegit per formar part del Christmas Day

 

L’Auditori Municipal Enric Granados acollirà aquest dissabte, 17 de desembre, a les 20.00 hores el concert “Bach: Cantates d’Advent” a càrrec del prestigiós Bach Collegium de Barcelona que estarà acompanyat del Cor de Cambra de l’Auditori Municipal Enric Granados.

El concert del Bach Collegium de Barcelona, dirigit per Pau Jorquera, comptarà amb Maria Espada com a soprano convidada, així com amb la soprano Maëlys Robinne, la mezzosoprano Gabriella Noble, el tenor Joan Francesc Folqué i Pau Armengol al baix.

Les entrades (15€ Amic/ga de LaTemporada: 13,5€) es poden comprar al web de LaTemporada Lleida i a les taquilles de l’Auditori i del Teatre Municipal de l’Escorxador.

Bach Collegium Barcelona

Fundat l’any 2018 i dirigit per Pau Jorquera, el Bach Collegium Barcelona (BCB) és un cor i orquestra professional especialitzats en la interpretació de la música antiga. La missió de BCB és promoure i difondre la música antiga, especialmente de J.S.Bach, a través de projectes artístics que inclouen elements de proximitat entre la mateixa música i el públic. Adriana Alcaide, violinista especialitzada en música antiga, amb una reconeguda trajectòria en diversos conjunts internacionals, és qui lidera l’orquestra del Bach Collegium Barcelona.

Pau Jorquera fundador i director del Bach Collegium Barcelona. Especialista en la interpretació de la música antiga, és també sotsdirector de l’Escolania de Montserrat (de la qual en fou el cap d’estudis i ensenyaments musicals fins el 2021) i cofundador del Festival de Bachcelona.

Enregistrament del concert per Catalunya Música

El concert serà enregistrat per Catalunya Música i serà retransmès el dia 18 de desembre a les 10.00 h per la UER -La Unió Europea de Radiodifusió- ja que ha estat elegit per formar part del Christmas Day.

El diumenge 18 cada hora hi ha un concert (directe o diferit) des de llocs diferents. El dia 18, amb l’enregistrament, es farà un “fals directe” des del locutori de Catalunya Música. El concert serà del dia abans, però la locució serà en directe. De moment, hi ha tres emissores en directe i quatre en diferit.

Les emissores són:En directe: Ràdio de Baviera / Radiotelevisió Espanyola / Ràdio de Hessen (Frankfurt) En diferit: Ràdio Canadà / Ràdio Romanesa / Radiotelevisió d’Islàndia /Ràdio Finlandesa

Pin It on Pinterest

Share This