Judith Tobella, soprano
Nerea Rodríguez, soprano
Germán de la Riva, baríton
Manu Pilas, tenor
Franz Schubert Filharmonia
Marc Timón, director

Diumenge vinent dia 9 a les 19h a la sala simfònica de l’Auditori Enric Granados, viu en directe un especial concert simfònic on s’interpretaran cançons de Frozen, el Rei Lleó, Aladdin, la Bella i la Bestia, Coco i moltes més!
El mestre especialista en bandes sonores, Marc Timón, serà l’encarregat de dirigir aquest concert tan especial amb la Franz Schubert Filharmonia, que comptarà amb els cantants Judith Tobella, soprano principal a Disney In Concert, Nerea Rodríguez, la soprano escollida per interpretar el primer himne de Princeses Disney, Manu Pilas, la veu tenor del ‘Bella Ciao’ de la Casa de Papel, i el baríton Germán de la Riva.
Un concert amb les millors cançons de Disney que van directes al cor, per a totes les generacions que han crescut amb els personatges més entranyables de la gran pantalla.

 

Marc Timón, director (Castelló d’Empúries, 1980) és considerat un dels compositors més brillants, actius i premiats de la seva generació. Compositor, director d’orquestra i intèrpret de piano i tible, és un músic eclèctic que combina la composició de música per a cinema i televisió, musicals i documentals amb l’obra simfònica, de cambra i coral per a concert, la música pop i la cobla. Des del 2015, Timón està instal·lat a Los Angeles component per a projectes americans, europeus i asiàtics. En el món del cinema, és remarcable la seva labor de creació per a la sèrie de Marvel Agent Carter. També destaquen pel·lícules com El árbol sin sombra (Millor Banda Sonora Espanyola l’any 2014 als Premis MundoBSO), The Little Wizard (Premi Jerry Goldsmith 2014), les sèries In absentia i Arkhana, els documentals The Blind Monkey (per a National Geographic) i San Mao i bandes sonores èpiques per a gran orquestra simfònica i cor com Coliseum o Witches

 

Entrades: 
Entrada general: 30 € / Reduïda: 25 €  / Pack familiar: 88 € ( mínim 4 entrades)
Les podeu adquirir online o per les taquilles dels equipaments que formen part de la Temporada: Auditori, Escorxador i Llotja i que aquests dies tenen horaris especials que podeu consultar aquí

Pin It on Pinterest

Share This