Divendres, amb la presentació del disc “Origins” de Belén Bandera, i diumenge, concert de cloenda del XVI Festival Musiquem Lleida

Ambdós dins de la programació de LaTemporada Lleida

Doble cita musical aquest cap de setmana a l’Auditori Municipal Enric Granados en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Divendres, amb la presentació del disc “Origins” de Belén Bandera, i diumenge, concert de cloenda del XVI Festival Musiquem Lleida.

Divendres, 1 d’octubre de 2021, a les 20.00 hores l’Auditori acull la presentació del disc “Origins” de Belén Bandera, que estarà acompanyada d’Arnau Pallarols al piano, Carla Gonzàlez al contrabaix i veus i Enric Fuster a la bateria.

“Origins” és disc i llibre a manera de quadern de bitàcola. Un artefacte insòlit en el món en què vivim: ple d’amor per la música i la vida, una modesta obra d’art molt meditada, amb maquetació primorosa, preciosista i captivadora. Belén Bandera és cantant, pianista i compositora, dama d’interessos renaixentistes amb una sensibilitat poc comuna i cert aire abstret, somiador i bohemi.

Diumenge, 3 d’octubre, a les 19.00 hores, serà el torn del concert de cloenda del XVI Festival Musiquem Lleida. “Música nocturna” amb LleidArt Ensemble, la Coral Shalom i l’UniCorn-Cor de la Universitat de Lleida, sota la direcció de Robert Faltus.

La nit, la foscor, la falta de llum podrien ser els mots amb què es descriuen els sentiments durant la pandèmia. Es recordarà aquesta època fosca amb obres que homenatgen la nit. Les serenates i els nocturns eren peces musicals de petit format dedicades a ser interpretades al vespre. Representants d’aquest gènere són la Petita serenata nocturna i els Sis nocturns de Mozart.

Per altra banda, el públic gaudirà del recull de temes del musical El Fantasma de l’òpera d’A. Lloyd Webber, on el personatge principal viu amagat a la foscor dels soterranis de l’òpera de París i sosté que és en la foscor on la música pren la veritable força.

Les entrades per als dos concerts es poden comprar online al web www.latemporadalleida.cat. També es poden comprar presencialment a les taquilles del Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Pin It on Pinterest

Share This