Divendres 27, a les 19h, tindrà lloc la  xerrada de Núria Andorrà, directora i creadora, amb Jordi Salvador, disseny d’electrònica i intel·ligència artificial
“La intel·ligència artificial com a eina de suport a la improvisació. Aplicació a un espectacle artístic interdisciplinari.”
Sala Simfònica de l’Auditori
Entrada gratuïta i recomanada per a majors de 12 anys.

Presentació i ús de les eines d’intel·ligència artificial en el context d’una producció artística i interdisciplinària.
Mostra del taller d’experimentació sonora que prèviament s’haurà relitzat amb les orquestres simfòniques del Conservatori i de l’Intèrpret.
Activitat en el marc d’INTANGIBLE. Festival d’art-tecnologia.

Xerrada vinculada a l’espectacle que Núria Andorrà ens presentarà diumenge 29.

Ni.U
Diumenge, 29 d’octubre de 2023
19.00 h
Sala Simfònica de l’Auditori
Entrada general: 10 € / Amic/ga de LaTemporada: 9 €

Diumenge 29 d’octubre, Núria Andorrà ens presenta el seu darrer espectacle Ni.U una prolongació del seu últim espectacle Nu.A.
S’inspira en el paisatge i la gent de la Vall del Riu Corb. I en la cultura d’arrel que s’ha transmès boca orella, com les cançons de pandero que es cantaven per dones acompanyant-se amb un pandero quadrat, que tenen un caire temàtic lliure.
Una altra font d’inspiració ha sigut la poesia de Josep Vallverdú.
L’espectacle serà coral a on els musics formaran part de la coreografia i les ballarines participen amb les seves veus de la música, també serà present la intel·ligència artificial amb sensors de moviment i una càmera que capta el moviment de les ballarines per generar so amb la intenció de generar una interdisciplinarietat en estat pur.
Tot partint de la música contemporània, electrònica i experimental, inspirant-se amb les cançons de pandero quadrat català.
El concert serà la cloenda de la segona edició d’INTANGIBLE. Festival d’art_tecnologia, Intangible Festival d’art_tecnologia

 

Pin It on Pinterest

Share This