KENNY GARRET INICIA A LLEIDA LA SEVA GIRA EUROPEA

Kenny Garrett, considerat com un dels millors saxofonistes de la història del jazz, iniciarà el pròxim divendres, 22 d’abril, a les 21h, a l’Auditori Enric Granados de Lleida, la gira europea de presentació del seu darrer disc, “Sounds of the Ancestors”.

La gira s’allargarà fins a finals de maig i passarà per l’Estat Espanyol, Estonia, Suecia, Suiza, Holanda, Hungria, Alemanya i Luxemburg. Després, ja en els inicis de juny, el músic actuarà durant quatre nits consecutives al Blue Note de Nova York, un dels temples inidiscutibles del jazz mundial.

En el transcurs d’una carrera estel·lar que s’ha perllongat durant més de 30 anys, el saxofonista Kenny Garrett ha esdevingut sens dubte el saxofonista més important de la seva generació.
Guanyador d’un Grammy el 2010 al millor àlbum de jazz instrumental i cinc vegades nominat, nomenat el 2011 Doctor Honorífic pel premiat Music Berklee College. Des del seu primer concert amb L’Orquestra de Duke Ellington i en tota la seva carrera, passant temps i compartint amb músics com Freddie Hubbard, Woody Shaw, Art Blakey i Jazz Messengers o Miles Davis, Garrett sempre va tenir un so característic i una melodia molt distintiva.

En els darrers vint anys ha continuat creixent com a compositor i com a líder de la seva pròpia banda, editant el seu darrer disc fins ara “Sounds of the ancestors”

Kenny Garrett Quintet arriba a l’Auditori Municipal Enric Granados aquest divendres, en el marc del cicle Jazz Acústic 2022 que organitza l’Ajuntament de Lleida juntament amb Quadrant Produccions. Aquest concert és el plat fort d’aquest cicle que compta amb altres actuacions d’artistes internacionals i de primer ordre.

Entrada anticipada: 25 € / Taquilla: 30 €

Pin It on Pinterest

Share This