Més de 20 activitats culturals per celebrar el Nadal a Lleida

La Temporada Lleida amb l’espectacle itinerant “La Transhumància” de Xip-Xap donarà el tret de sortida a la campanya aquest divendres, coincidint amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc

Teatre, concerts, exposicions i contacontes, són algunes de les propostes per a aquestes festes.

LaTemporada Lleida dona inici a la campanya “Aquest Nadal regala Arts en Viu”

L’Ajuntament de Lleida, a través de les regidories de Cultura i Festes, proposa més de 20 activitats culturals per celebrar el Nadal a Lleida. Teatre, concerts, exposicions i contacontes, són algunes de les propostes per a aquestes festes. A més, LaTemporada Lleida dona inici a la campanya “Aquest Nadal regala Arts en Viu” amb l’espectacle “La Transhumància” de la companyia Xip-Xap en diferents horaris i per diferents espais de la ciutat, coincidint amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc aquest divendres.

A les 17.30 hores s’iniciarà l’espectacle des del pati de les Comèdies (Regidoria de Cultura) que farà un recorregut fins a la plaça Paeria, on a les 18 hores es farà l’encesa de les llums de Nadal.

Després, a les 18.50 hores s’iniciarà el recorregut per la plaça Ricard Viñes, on també es finalitzarà amb l’encesa de les llums de Nadal a la Zona Alta.

Música

Pel que fa a la música, al Teatre Municipal de l’Escorxador s’ha programat el concert “Nadales per jamaicanes” de Rabadàd, aquest dissabte, 3 de desembre, a les 18 hores.

L’Auditori Municipal Enric Granados acollirà 4 concerts:

Dissabte, 10 de desembre, 20.00 h – Desig de Nadal

Dissabte, 17 de desembre, 20.00 h – Bach: cantates d’advent

Diumenge, 18 de desembre, 19.00 h – L’essència del Nadal

Dimarts, 27 de desembre, 20.00 h – Festival de Valsos i Danses

El Teatre de la Llotja acollirà el 17 de desembre, a les 20 hores, “Christmas & Hits” de l’Orfeó Lleidatà, també en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

Teatre

Pel que fa als espectacles de teatre, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, s’ha programat “El Testament” de Zum-Zum Teatre, dijous 22 i divendres 23 de desembre, a les 20 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador.

També a l’Escorxador, com ja és tradicional, es representarà “Els Pastorets” a càrrec de Talia Teatre (26 i 27 de desembre) i AEM Belles Arts (1 de gener).

A més, aquest any també s’inclou en la programació el Fum Fum Fum Festival, que se celebrarà del 26 al 31 de gener, a l’antic cine Goya dels Magraners, amb “Cançó de Nadal”, “L’aventura d’avorrir-se”, “La casa més petita”, “Gnoma”, “Polzet” i “Hamelí”.

 

Pin It on Pinterest

Share This