Després de la bona experiència de les dues anterior edicions, l’Ajuntament de Lleida torna a repetir aquesta iniciativa amb l’objectiu d’apropar la música simfònica i de cambra a tota la ciutadania.
Es faran un total de 6 actuacions que seran gratuïtes als barris de Joc de la Bola, Clot de les Granotes, Universitat, Balàfia, Noguerola i Partida Montserrat. Un total de 6 concerts que seran gratuïts i que s’hi pot assistir lliurement sense reserva d’entrada.

La regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, i el regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, acompanyats del director de l’Orquestra Julià Carbonell, Alfons Reverté, han presentat la 3a edició del cicle de concerts de l’OJC als barris de la ciutat.

Un cop més l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, com a eina cultural al servei de tot el territori, mostra la seva vocació, amb l’objectiu de facilitar l’accés a la música simfònica i de cambra a tota la ciutadania sense excepció.

En la primera i segona edició dutes a terme l’any passat es va arribar a Pardinyes, Balàfia, Bordeta; Magraners; Ereta i Cappont, Mariola, a Sucs i Raimat i a les partides de Grenyana, Rufea, Llívia i en els properes edicions es treballarà per arribar a més barris de la ciutat.

Com a novetat en aquesta tercera edició, tots els assistents als concerts podran participar en el sorteig de tres entrades dobles per als concerts de l’OJC a l’Auditori Enric Granados.

Programació

Dissabte 14 de maig
Quartet Matisse
Poliesportiu Escola Joc de la Bola 19 h
Local Social Clot de les Granotes 21 h

Dissabte 28 de maig
Duet Pascual Pijuan
Barri Universitat 19 h
Centre Cívic de Balàfia 21 h

Dissabte 4 de juny
Quartet Prysma
Barri Noguerola 19 h
Local Social Montserrat 21 h

Pin It on Pinterest

Share This