El dissabte, 18 de gener a les 18.30 h el Ballet de Barcelona i LleidArt Ensemble ens presentaran el clàssic Pere i el Llop
Un espectacle de dansa amb música en directe
Pere i el Llop és una composició simfònica de Serguei Prokófiev escrita el 1936. L’obra de Prokófiev és una història per a nens, amb música i text adaptat per ells, amb un narrador acompanyat per l’orquestra.
En Pere arrisca la seva pròpia vida enfrontant-se al Llop del bosc per tal de protegir els seus amics.
L’espectacle està format per 7 ballarins, 7 músics i 1 director musical. Una producció de petit format, que facilita la proximitat entre els intèrprets i el públic, fent-lo partícip i protagonista.

Sergei Prokoviev va composar l’obra de Pere i el Llop amb la intenció de poder conrear el gust musical en els nens des dels primers anys d’escola. Associar instruments amb el cant, el so i el moviment dels animals, així com les sensacions que acostumen a transmetre als éssers humans, és l’objectiu d’aquesta obra, on el ballet s’hi integra a la perfecció gràcies al moviment dels ballarins que interpreten amb elegància i simpatia els animalons i personatges del conte. També al llop, l’animal més ferotge del bosc que tots temen.
El Pere viu en una cabana amb el seu avi i un gat. Un dia surt a passejar i l’avi s’enfada i el fa tornar a casa ja que el llop és per allà als voltants. El Pere, aquell dia però, decideix desobeir l’avi…Ja fa dies que en porta una de cap.
La valentia, vèncer les pors, l’enginy, la reflexió, l’assertivitat, la convivència, el respecte, són alguns dels valors que es manifesten al llarg d’aquesta història…
El preu de l’entrada general és de 12 € i el de la reduïda és de 10 €
Les entrades es poden comprar al web de l’Auditori Enric Granados LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Pin It on Pinterest

Share This