LaTemporada Lleida aixeca de nou el teló

Entre els mesos de setembre i desembre està previst que l’Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre Municipal de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja acullin 38 espectacles i concerts 

Abonaments flexibles i atractius descomptes, novetats de la programació de la tardor 2022

LaTemporada Lleida als tres equipaments principals, com són el Teatre de la Llotja, el Teatre Municipal de l’Escorxador i l’Auditori Municipal Enric Granados, aixeca de nou el teló.

El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor de Ciutat, Cultura i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, ha presentat l’ampli ventall de propostes artístiques de qualitat de productores capdavanteres i música de primer nivell, amb intèrprets de renom.

Una temporada que, a més, porta moltes propostes noves. L’Ajuntament de Lleida incorpora novetats en la programació de tardor de LaTemporada Lleida i impulsa el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat.

Per primer cop l’estudiantat de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es podran aplicar un 50% de descompte. Per poder aplicar-se aquest descompte cal registrar-se realitzant un tràmit online al web de l’Ajuntament de Lleida.

 

Imatge tardor LaTemporada Lleida

La imatge promocional d’aquesta edició, realitzada per l’estudi de disseny SopaGraphics, al·ludeix a l’excepcionalitat dels espectacles i concerts programats a LaTemporada en tant que, com a arts en viu, cada una de les seves representacions és irrepetible.

Al mateix temps, mitjançant el grafisme proposat, anima la ciutadania a esdevenir-ne espectadora activa a partir de la lectura d’un joc de paraules que, en funció de com sigui interpretat, tant pot avançar el caràcter vivencial de l’experiència – “Si hi vas, ho vius” – com advertir de l’oportunitat que es deixa perdre – “Si no hi vas, no ho vius” -.

El paer en cap no ha volgut desaprofitar l’ocasió per “agrair la paciència, la comprensió i la fidelitat del públic de LaTemporada Lleida, de vosaltres, els mitjans de comunicació, i, com no, dels mecenes, patrons i anunciants que segueixen confiant en la programació cultural de Lleida”.

 

Altres avantatges

L’Ajuntament de Lleida i els seus equipaments escènics i musicals estan adherits al programa Apropa Cultura, una iniciativa socioeducativa dels equipaments culturals i de les administracions públiques adreçada als usuaris de centres socials que treballen amb persones en situació de desigualtat, discriminació, vulnerabilitat i/o en risc d’exclusió social.

El Carnet Jove Lleida ofereix a tots els joves d’entre 12 i 30 anys (ambdós inclosos) i titulars del Carnet Jove, el 25% descompte a tots els espectacles de LaTemporada on l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Teatre de la Llotja en siguin els promotors. Descompte aplicable només a les taquilles dels equipaments.

Escena 25 és una campanya social impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, que permetrà també donar a conèixer les programacions estables dels equipaments públics i privats destinades als joves. escena25.cat

 

Pin It on Pinterest

Share This