APLAUSO. BANDA MUNICIPAL DE LLEIDA

APLAUSO. BANDA MUNICIPAL DE LLEIDA

Diumenge, 20 de febrer de 2022 - 19:00 h

Banda Municipal de Lleida
Amadeu Urrea, director

 

Aplauso va ser un programa musical de televisió que es va idear amb la intenció de mostrar les tendències més pròximes als gustos de la majoria del públic, especialment dels joves apostant per difondre la música més comercial i la que copava les llistes de vendes. Del rhythm & blues al funk passant per la música psicodèlica i el pop rock, fins a endinsar-nos de ple en la música disco amb els seus ritmes repetitius i enganxadissos inspirats en la música llatina amb un background harmònic brillant i excels que grups com Earth, Wind & Fire van saber fusionar a la perfecció.
La pel·lícula Febre del dissabte nit va ser un dels principals eixos de la difusió internacional de la música i de la moda disco, sent-ne John Travolta el símbol. Us proposem un recorregut pels Òscars, Premis Grammy, Billboard, Globus d’Or, Bafta,… sí, els “Top” de la música disco. De l’Ymca de Village People a l’himne It’s Raining Men; del pop de Michael Jackson al grup punk-rock d’Alaska passant pel gran Stevie Wonder i el retorn d’ABBA.

 

Programa

Stayi’n Alive(Bee Gees); The Jackson 5 (arranj. Takashi Hoshide); The Village People Hit Mix (arranj. Frank Bernaerts); Billie Jean (Michael Jackson); The Best of Earth, Wind & Fire (arranj. Peter Kleine); Stevie Wonder in Concert (arranj. Paul Murtha); ABBA Gold (arranj. Ron Sebregts); Flashdance… What a Feeling (Giogio Moroder); It’s Raining Men (P.Jabara & P.Shaffer); Disco Party (arranj. Masamicz Amano); Alaska (arranj. Antoni Alburquerque)

 

fembanda.com

Durada esdeveniment APLAUSO. BANDA MUNICIPAL DE LLEIDA 60'Durada:
60'
Ubicació esdeveniment APLAUSO. BANDA MUNICIPAL DE LLEIDAUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 10 €
Amic/ga de LaTemporada: 8 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This