FESTIVAL DE VALSOS I DANSES. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS

FESTIVAL DE VALSOS I DANSES. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS

Dijous, 27 de desembre de 2018 - 20:30 h

Festival de Valsos i Danses
Orquestra Simfònica del Vallès

Mezzosoprano: Anna Alàs i Jové
Orquestra Simfònica del Vallès
Director: Diego Martín- Etxebarría
El Festival de valsos i danses és el «gira el món i torna al Born» de l’Orquestra Simfònica del Vallès. La màgia circular del vals gira entorn d’una idea cíclica de la vida, que a les acaballes de l’any se’ns fa palesa al voltant d’una escudella i carn d’olla. Un grapat de danses binàries de tot el planeta acompanyaran el pols ternari del vals, perquè puguis tancar el cicle anual de la teva vida des del cim de la felicitat que volem conquerir per a tu. Per recordar que hi ha música que es pensa amb els peus abans que amb el cap.

I PART

Jacques Offenbach (1819-1880)  Obertura d’Orfeu als inferns
Jesús Guridi (1886-1961)  Amorosa
Eduard Toldrà (1895-1962)  Floreix l’ametller

Serguei Prokófiev (1891-1953)  Troika
Georges Bizet (1838-1875)  “Aragonesa” i “Habanera” de la suite Carmen
Dmitri Xostakóvitx (1906-1975)  Vals núm. 2
Arturo Márquez (1950)  Conga del Fuego Nuevo

II PART

Mikhaïl Glinka (1804-1857)  Obertura de Ruslan i Ludmila
Gioachino Rossini (1792-1868)  “Una voce poco fa”, ària d’El barber de Sevilla
Johann Strauss (1825-1899)  Vals de l’emperador
Charles Williams (1893-1978)  Devil’s Galop
Johann Strauss  Sota llamps i trons, polca ràpida
Johann Strauss  Al bell Danubi blau, op. 314

+ info
http://www.osvalles.com/

Més informació:

Orquestra Simfònica del Vallès L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) és una realitat que porta la música al cor de les persones des del 1987. Les emocions són el nostre fort, i per transmetre-les, procurem cada vegada més fer participar el públic, innovar en els formats i en les maneres de fer música, i aprofundir en el compromís de valor amb la nostra comunitat. Som l’única orquestra profesional estable privada del país, on els músics i equip de gestió són alhora empleats i accionistes. La nostra intensa activitat —més de 100 actuacions l’any— es centra, per un costat, al Palau de la Música Catalana, on celebrem la 23a temporada de concerts “Simfònics al Palau”, amb tretze concerts anuals que realitzem en coproducció amb el nostre soci principal, el Palau de la Música Catalana, i, per l’altre, a la ciutat de Sabadell, on realitzem la temporada de concerts simfònics. A més, des de la nostra fundació som l’orquestra titular del circuït Òpera a Catalunya. Han estat els nostres directors titulars: Albert Argudo, del 1988 al 1992; Jordi Mora, del 1993 al 1997; Salvador Brotons, del 1997 al 2002; Edmon Colomer, del 2002 al 2005; David Giménez Carreras (2006-2009), Rubén Gimeno (2009-2016), James Ross (2017-2018) i des de setembre 2018 el director titular és en Xavier Puig. Som l’orquestra espanyola amb més presencia a les xarxes socials, amb més de 24.000 seguidors a Twitter, 17700 a Facebook, i juntament amb el Banc Sabadell hem fet el flashmob “Som Sabadell”, amb més de 78 milions de visites a Youtube, el video d’una orquestra simfònica més vist arreu del planeta.

Anna Alàs i Jové mezzosoprano Va néixer a Terrassa (Barcelona), on va començar la formació musical. Després de titular-se a l’Escola Superior de Música de Catalunya fou membre de l’Operastudio del Teatre Estatal de Nuremberg i posteriorment finalitzà un màster de Lied i oratori a l’Escola Superior de Música Hanns Eisler (Berlín) amb A. Fried i W. Rieger. Ha actuat en destacats escenaris i festivals, com ara el Palau de la Música Catalana, L’Auditori, Gran Teatre del Liceu, Teatro Real de Madrid, Staatsoper Unter den Linden Berlin, Konzerthaus de Berlín, Konzerthaus de Karlsruhe, Festival de Música Antiga d’Innsbruck, Heidelberger Frühling, i sota la batuta de directors com Renato Palumbo, Maurizio Benini, Thomas Hengelbrock, Víctor Pablo Pérez, Josep Pons i Diego Martin-Etxebarria, entre d’altres. Ha enregistrat per a la Bayerische Rundfunk, COM Radio, Catalunya Música, RNE Clásica, l’editorial Avenç (Premi Nacional de Cultura Popular) i la Televisió Internacional de Portugal.

Diego Martin-Etxebarria director Guanyar el Primer Premi del Concurs Internacional de Tokio en 2015, que feia quinze anys que es declarava desert, va brindar el jove director Diego Martin-Etxebarria (Bilbao, 1979) la possibilitat d’entrar definitivament en el restringit circuit internacional de la música simfònica. Des d’aleshores, malgrat resideix a Berlin, no para de viatjar. Es el destí dels directors freelance, una circumstància que no sembla inquietar-li sinó que, pel contrari, li està oferint l’oportunitat de treballar amb formacions musicals de tot el mon i debutar en alguns dels millors teatres. Content goes here

Durada esdeveniment FESTIVAL DE VALSOS I DANSES. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment FESTIVAL DE VALSOS I DANSES. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈSUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 31 €
Amic/ga de LaTemporada: 26 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This