GWEN PERRY

GWEN PERRY

Divendres, 5 de maig de 2023 - 20:30 h

CICLE DE JAZZ ACÚSTIC 2023

Gwen Perry, veu
Michele Faber, piano
Fred Carlquist, saxo tenor i clarinet
Ignasi González, contrabaix
Enrique Heredia, bateria

Gwen Perry és una cantant nord-americana, de jazz, ritme i blues, swing i música melòdica, que ha dedicat tota la vida a la música, realitzant concerts al llarg de tot el món. Coneguda com la “senyora de la Música i la Cançó”.El seu personal estil, unit a una tècnica impecable i un sentit únic del swing, fan d’aquesta cantant una artista completa, capaç de reunir en el seu art l’extensa tradició del jazz vocal femení i accents de modernitat o picades d’ullet a altres estils de la música afroamericana .

Al març de 2012, Gwen va ser condecorada per la Fundació AEFE amb la Creu d’Or Europea de Distinció a la categoria de cantant internacional, humanitària i productora.
Entre altres concerts, ella ha actuat i col·laborat amb la Fundació Bill & Melinda Gates contra la poliomielitis, amb Amnistia Internacional, Unicef, Nens Subsuharauis, Fundació Pasqual Maragall d’Alzheimer o la Fundació hospital de Mataró.
El seu estil artístic està basat en el swing i el jazz clàssic, però també amb les influències del blues i el gòspel. El seu to càlid i rodó és reminiscent de les grans cantants de jazz afroamericanes dels anys 50 sense perdre per això la seva pròpia personalitat. La seva dicció perfecta i el seu fraseig natural mai no és forçat i podem dir sense equivocar-nos que Gwen Perry posseeix unes qualitats vocals molt difícils de trobar en el panorama jazzístic actual.
Escoltem en aquest concert cançons del seu últim projecte discogràfic, THE ABILITY TO SWING, realitzat per a Fresh Sounds Records el 2020, a més d’altres temes, sempre acompanyada per la seva formació estable des de fa anys, la de la també nord-americana, la pianista Michele Faber junt als extraordinaris Fredrick Carlquist, Pere Loewe i Enrique Heredia, músics amb tota una vida d’experiència al món del jazz i ritme i blues, autèntics especialistes en el gènere.

Al gener de 2022, Gwen va ser la guanyadora de La Voz Senior  (3a edició) d’Antena 3 TV.

Gwen Perry actuació

Durada esdeveniment GWEN PERRY 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment GWEN PERRYUbicació:
Sala 2
Preus:
Entrada: 18 €
Amic/ga de LaTemporada: 16 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This