L’OJC AMB SALVADOR MAS. Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida

L’OJC AMB SALVADOR MAS. Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida

Diumenge, 26 de febrer de 2017 - 19:00 - 21:00 h

L’OJC amb Salvador Mas
Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida
Salvador Mas, director
En aquest programa gaudirem de la presència de Salvador Mas com a director convidat de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Tot un privilegi!
Sota el seu guiatge, l’orquestra farà un viatge als universos de Wolfgang Amadeus Mozart i Franz Joseph Haydn, dels quals interpretarà, respectivament, la Serenata nocturna en Re M i la Simfonia militar, entre altres meravelloses obres. Un concert per gaudir de l’obra de dos dels grans referents de la història de la música.
Cicle Grans Formacions

PROGRAMA

Serenata notturna en Re M per a corda i timbales, KV 239
W. A. Mozart
Simfonia en Si b M, KV 319 W. A. Mozart
March for the Royal Society of Musicians, en Mi b M, Hob.VIII:3b F. J. Haydn
Simfonia N. 100, en Sol M, Militar, Hob. I:100 F. J. Haydn

Més informació:

Salvador Mas Nascut a Barcelona, Salvador Mas es va formar musicalment a l’Escolania de Montserrat i al Conservatori Superior de Música de Barcelona. Becat per la Fundació Juan March i el Ministeri de Ciència i Recerca austríac, va cursar direcció orquestral i coral amb Hans Swarowsky i Günther Theuring, respectivament, a l’Escola Superior de Música i Art Dramàtic de Viena, on es va graduar amb les màximes qualificacions. Va ser becat en dues ocasions per estudiar a Salzburg amb Bruno Maderna i amb Franco Ferrara, a Siena. Salvador Mas ha estat guardonat per la Fundació Espanyola de la Vocació, pel Ministeri de Ciència i Recerca austríac, així com en el II Concurs Internacional Hans Swarowsky de Directors d’Orquestra (Viena). Després d’un breu contracte amb l’Òpera de Maguncia, on va iniciar la seva carrera professional, Salvador Mas va ser nomenat director de l’Orquestra Ciutat de Barcelona, principal director convidat d’aquesta formació així com, posteriorment, director de l’Orfeó Català. A més de dirigir les principals orquestres espanyoles, Mas és invitat amb regularitat a Àustria, Bèlgica, Canadà, Israel, Itàlia, Japó, Mèxic, Polònia, Romania i, periòdicament, per les orquestres de la Ràdio de Berlín, Leipzig i Saarbrücken, així com per l’Orquestra Filharmònica de Munic i l’orquestra de la KlangVerwaltung. Ha estat director titular de l’Orquestra Filharmònica del Würtemberg, a Reutlingen (Alemanya); de l’Orquestra Simfònica del Limburg, a Maastricht (Països Baixos); de l’Orquestra Simfònica i del Cor del Musikverein de 35 Düsseldorf (Alemanya); de l’Orquestra de Cambra d’Israel, a Tel Aviv, i de l’Orquestra Ciutat de Granada. Ultra la seva activitat artística i paral·lelament a aquesta, Salvador Mas ha dedicat també la seva atenció a l’àmbit pedagògic. Com a professor extraordinari, Mas tingué al seu càrrec la classe de Direcció d’Orquestra del Conservatori Superior de Música de Barcelona. Durant deu anys ha estat professor de direcció d’orquestra especialitzat en el repertori clàssic vienès a Viena, als Wiener Meisterkurse, com a successor de Hans Swarowsky. Salvador Mas ha estat també director de l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc).

Durada esdeveniment L’OJC AMB SALVADOR MAS. Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment L’OJC AMB SALVADOR MAS. Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de LleidaUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 12 €
Amic/ga de LaTemporada: 10 €
Amics OJC: 6 € . Cal presentar el carnet a la taquilla per beneficar-se del descompte. Vàlid per al títular del carnet.
Consulteu l'apartat descomptes per beneficiar-vos de l'entrada Reduïda
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
logo OJC
Categories

Pin It on Pinterest

Share This