ENTRADES EXHAURIDES!!  MÚSIQUES PER A UN NOU MÓN AMB L’ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL GRAN TEATRE DEL LICEU. FELIU GASULL I SÍLVIA PÉREZ CRUZ

ENTRADES EXHAURIDES!! MÚSIQUES PER A UN NOU MÓN AMB L’ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL GRAN TEATRE DEL LICEU. FELIU GASULL I SÍLVIA PÉREZ CRUZ

Divendres, 16 de juny de 2023 - 20:00 h

ENTRADES EXHAURIDES !

 

Sílvia Pérez Cruz, cantant
Feliu Gasull, guitarra
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Josep Pons, direcció

L’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, sota la direcció del mestre Josep Pons, torna a l’Auditori Enric Granados amb aquesta proposta tan especial. Tonades del del compositor i guitarrista barceloní Feliu Gasull, és una suite de cançons per a veu, guitarra i orquestra simfònica basada en “les tonades que canten els camperols” en diferents indrets dels Països Catalans. Comptarà en aquesta ocasió amb la veu personal i inconfusible de la Sílvia Pérez Cruz.

El programa es completa amb la Simfonia núm. 9, op. 95 d’Antonín Dvořák. El genial compositor txec va anar a Nova York per conquerir Amèrica amb la seva música i es va trobar que Amèrica el va conquerir a ell : va amarar-se de jazz, de música folklòrica i de cants indígenes. Va compondre l’espectacular Simfonia per a un Món Nou que, amb els anys, ha esdevingut una de les més populars de tot el repertori simfònic.

Programa
Tonades, per a veu, guitarra i orquestra              F. Gasull
Quatre Cançons per a veu i orquestra                  F. Gasull
Simfonia núm. 9, op. 95 del Nou Món                   A. Dvorák

liceubarcelona.cat

feliugasull.com

silviaperezcruz.com

 

Activitat paral·lela : Conferència   Dijous, 18 de maig, 19h, Sala 2 de l’Auditori
“La simfonia del nou món i la música negra” a càrrec de David Esterri. Conferència del cicle “Parlem de Música. Una eina per anar de concert”

Entrada Lliure

Durada esdeveniment ENTRADES EXHAURIDES!!  MÚSIQUES PER A UN NOU MÓN AMB L’ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL GRAN TEATRE DEL LICEU. FELIU GASULL I SÍLVIA PÉREZ CRUZ 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment ENTRADES EXHAURIDES!!  MÚSIQUES PER A UN NOU MÓN AMB L’ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL GRAN TEATRE DEL LICEU. FELIU GASULL I SÍLVIA PÉREZ CRUZUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 30 €
Amic/ga de LaTemporada: 27 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This