NIT TRANSFIGURADA. LleidArt ENSEMBLE

NIT TRANSFIGURADA. LleidArt ENSEMBLE

Divendres, 22 d'octubre de 2021 - 20:00 - 21:00 h

Christian Torres, violí I, Ariadna Gabarrell, violí II, Josep Bracero, viola I, Miquel Córdoba, viola II, Irma Bau, violoncel I, Nicolás Cobo , violoncel II

El repertori que forma part d’aquesta  proposta es construeix a partir de la transformació. La primera obra  Fuga del ángel (Bach – Piazzolla Project) és per a quartet de corda. Es tracta d’un arranjament molt especial d’Eckart Runge, Friedemann Weigle i Artemis Quartet on es mostra un univers dens i poderós en el que es viatja de la música de J. S. Bach a la d’Astor Piazzolla. Una metamorfosi musical constant del barroc al tango.

L’altra peça que completa el programa és la Nit transfigurada d’Arnold Schönberg. Aquesta obra per a sextet de corda és considerada la primera partitura important del compositor i s’inspira en el poema homònim de Richard Dehmel, així com en el primer moment en què el compositor coneix la seva futura esposa: Mathilde von Zemlinsky. La Nit transfigurada és una obra plena de romanticisme, d’on es desprèn un amor sense condicions.

Programa

Fuga del ángel per a quartet de corda
(Bach- Piazzolla Project / E. Runge, F. Weigle i Artemis Quartet)

Nit transfigurada per a sextet de corda
(A. Schönberg)

 

 

 

Durada esdeveniment NIT TRANSFIGURADA. LleidArt ENSEMBLE 60'Durada:
60'
Ubicació esdeveniment NIT TRANSFIGURADA. LleidArt ENSEMBLEUbicació:
Sala 2
Preus:
Entrada: 11€
Amic/ga de LaTemporada: 9€
Estudiants de música fins a 18 anys: 6 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This