PAÍS DE POETES…I MÚSICS! 100 ANYS DE MÚSICA CORAL CATALANA. COR DE CAMBRA DE L’AUDITORI ENRIC GRANADOS

PAÍS DE POETES…I MÚSICS! 100 ANYS DE MÚSICA CORAL CATALANA. COR DE CAMBRA DE L’AUDITORI ENRIC GRANADOS

Dissabte, 4 de juny de 2016 - 20:30 h

País de poetes…i músics!
100 anys de música coral catalana
Jordi Castellà, piano

Xavier Chavarria, comentaris musicals
Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados

Xavier Puig, director
El programa que presenta el CCAEG pretén fer un repàs per 100 anys de música coral catalana, i alhora posar-la al nivell de la poesia catalana. Des de l’èxit popular de les sardanes de Morera i la figura clau d’Antoni Nicolau, que a partir del 1900 dedicà la seva experiència en la composició simfònica a fundar l’escola catalana de composició coral que donaria entitat al repertori i marcaria la línia qualitativa de l’Orfeó Català: Vives i Millet, però també Francesc Pujol. Passant per grans noms de la música que també dedicaren obres al cor: Taltabull, Blancafort, Serra, Lamote, Toldrà… Fins al recentment traspassat Manuel Oltra i els compositors actuals. El programa està triat, alhora, com un repàs per la poesia catalana de tot un segle de renaixença cultural, ja que conté també els referents de la nostra poesia.

Cicle coral Antoni Pujol

Durada esdeveniment PAÍS DE POETES…I MÚSICS! 100 ANYS DE MÚSICA CORAL CATALANA. COR DE CAMBRA DE L’AUDITORI ENRIC GRANADOS 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment PAÍS DE POETES…I MÚSICS! 100 ANYS DE MÚSICA CORAL CATALANA. COR DE CAMBRA DE L’AUDITORI ENRIC GRANADOSUbicació:
Sala 2
Preus:
Entrada: 12 €
Amic/ga de LaTemporada: 10 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Col.labora: Plusfresc ES DE LLEIDA
Categories No Categorías

Pin It on Pinterest

Share This