QUIQUE GONZÁLEZ PRESENTA EL SEU DARRER TREBALL “SUR EN EL VALLE”

QUIQUE GONZÁLEZ PRESENTA EL SEU DARRER TREBALL “SUR EN EL VALLE”

Divendres, 18 de febrer de 2022 - 21:00 - 22:30 h

Quique González presenta el seu nou disc, “Sur en el Valle” (Cultura Rock / Varsòvia Rècords, 2021), títol inspirat en aquest vent famós a tota la cornisa cantàbrica, portador de successos i comportaments insòlits i al qual s’associen tota mena de llegendes . Sempre hi ha un espai per a allò imprevist quan bufa el Sud, un halo de misteri que s’estén també a alguns passatges d’aquesta col·lecció de cançons.

“Sur en el Valle”, gravat el novembre de 2020 a La Casa Murada i produït per Toni Brunet, és un disc reposat i de glop llarg, més reflexiu que narratiu, en què la natura i els escenaris condicionen el diàleg interior que fila aquestes 11 noves cançons (i una pista amagada). Té un so orgànic, directe i una energia continguda que maneja una fantàstica banda que posa especial atenció a les dinàmiques. Una mica més allunyat dels sons a l’americana d’altres discos de Quique, “Sud a la vall” busca nous paisatges sonors i atorga més protagonisme a instruments acústics com el contrabaix i la guitarra clàssica. Velles acústiques Gibson, Wurlitzer i Hammond i elegants bateries ens acompanyen també en aquest viatge. Escrit majoritàriament l’any passat dins d’una vella furgoneta GMC Vandura aparcada dalt d’un turó, ideal per escoltar-lo mentre conduïm i sentir que el vent sud ens brinda més preguntes que respostes.

“Sur en el Valle” (Cultura Rock / Varsòvia Rècords, 2021) és el tretzè disc de Quique González en les més de dues dècades des que iniciés la seva trajectòria discogràfica. Temps en què l’artista madrileny ha construït un repertori únic amb la dedicació i l’afecte d’un artesà. Respectat per la crítica i amb un dels públics més fidels que es poden tenir, torna a lliurar-nos una nova col·lecció de cançons cuinades a foc lent.

Durada esdeveniment QUIQUE GONZÁLEZ PRESENTA EL SEU DARRER TREBALL “SUR EN EL VALLE” 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment QUIQUE GONZÁLEZ PRESENTA EL SEU DARRER TREBALL “SUR EN EL VALLE”Ubicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 31 €
Reduïda:
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This