Més de 50 cantaires i músics del Cor Veus.kat interpretaran un recull de temes de pel·lícules reconegudes amb un caràcter i una personalitat propis

Un espectacle ple de records i bona música de cinema a ‘Music & Dreams’, aquest diumenge, 9 de juny, a les 19 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados. Més de 50 cantaires i músics del Cor Veus.kat, formació resident a l’Auditori, interpretaran un recull de temes de pel·lícules reconegudes amb un caràcter i una personalitat propis i originals, sota la direcció de Pere Guixé. A més comptaran amb la col·laboració de l’escola de dansa Dancescape.

Veus.kat és el primer cor municipal de gospel, jazz i música moderna de la ciutat de Lleida, constituït com a formació resident de l’Auditori Enric Granados de Lleida. S’ha consolidat com un grup coral de referència a les terres de Ponent. Les principals característiques de Veus.kat són els arranjaments musicals propis per adaptar el repertori de les seves qualitats, així com la traducció dels texts al català, apostant clarament pel territori i per potenciar la nostra cultura arreu.

El preu d’entrades és d’11 €. Tota la informació i compra d’entrades a la taquilla de l’Auditori Municipal Enric Granados i al web de LaTemporada.

Pin It on Pinterest

Share This