Xics’n’Roll amb Bob Marley: Concert tribut a Bob Marley, dins el cicle de concerts familiars de la Casa de la Música de Lleida

L’11 de maig del 1981 va morir Bob Marley, la icona rasta que va fer popular la música reggae arreu del planeta. Un dels músics més coneguts de la història, va aconseguir que el seu carisma i la seva música s’escampessin arreu durant la dècada dels ’70 i ’80 i mai no ha deixat de sonar.

Per commemorar el 40 aniversari de la mort de Bob Marley, Natxo Tarrés, artista reconegut per la seva tasca al capdavant del grup Gossos amb més de 18 anys d’experiència i més de 10 àlbums al mercat, arriba a l’Auditori Enric Granados acompanyat de la XIC’S’ N ROLL BAND per poder endinsar-nos en el fantàstic món del reggae.

Amb el seu format innovador, petits i grans tindran l’oportunitat de conèixer i redescobrir la mítica banda jamaicana que va revolucionar el reggae tal com es coneixia i van deixar tot un llegat de cançons que han passat a la història.
El concert presenta una aproximació a la vida d’en Marley a través de les seves cançons i la seva poètica, una passejada biogràfica i visual a ritme de reggae on podem aprofundir i gaudir del contingut de la vida d’aquesta llegenda de la història de la música i de les seves grans cançons.
Tots ells posaran el seu granet de sorra perquè el foc continuï encès.

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Aquests concerts s’inclouen dins de la programació de La Temporada Lleida, programació estables d’arts escèniques i música.  Les entrades es poden comprar online al web www.latemporadalleida.cat , www.orfeolleidata.cat i al lloc web de l’Auditori www.auditorienricgranados.cat     També es poden comprar presencialment a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Preu entrada anticipada: 6€          Preu entrada a taquilles el dia del concert: 8€
El dia del concert la taquilla de l’Auditori obrirà una hora abans.

Recomanem la compra online.

 

Pin It on Pinterest

Share This