La Franz Schubert Filharmonia, el mestre Tomàs Grau i el pianista Alexei Volodin dedicaran el Concert per a piano núm. 2 de Brahms i la 5a Simfonia de Txaikovski que tindrà lloc el dissabte 12 de març als afectats pels atacs russos a Ucraïna.

“Jo, Alexei Volodin, com a músic rus, sento la necessitat i la responsabilitat d’aclarir davant del meu públic i davant del món que va repudiar rotundament l’atac de Vladimir Putin a Ucraïna i estic en contra de la guerra.”
(Alexei Volodin, pianista)

“Estem profundament commocionats pels atacs de l’exèrcit rus dirigits directament contra la llibertat i la democràcia. La nostra solidaritat és amb tot el poble d’Ucraïna i les víctimes d’aquest conflicte”.
(Tomàs Grau, Director Titular i Artístic de la Franz Schubert Filharmonia)

 

Feia molt de temps que la Franz Schubert Filharmonia volia convidar Alexei Volodin, un dels pianistes més personals i únics de l’escena internacional.
Per aquesta primera col·laboració, Volodin interpretarà un dels concerts més exigents i virtuosos del repertori, el Concert per a piano núm. 2 de Brahms. A la segona part, Tomàs Grau ens oferirà la 5a Simfonia de Txaikovski, l’obra on el compositor rus va descriure amb passió i melodies eternes el seu interior més profund.

+ info del concert

Pin It on Pinterest

Share This