ELS VENTS DE l’OJC. MÚSICS DE L’ORQUESTRA SIMFÒNICA JULIÀ CARBONELL DE LES TERRES DE LLEIDA

ELS VENTS DE l’OJC. MÚSICS DE L’ORQUESTRA SIMFÒNICA JULIÀ CARBONELL DE LES TERRES DE LLEIDA

Dijous, 28 de gener de 2021 - 20:00 h

Els Vents de l’OJC
Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida
Xesco Grau i Fedra Borràs (flautes), Encarna Monzó i Màxim Solanes (oboès), Mateu Farré i Víctor Lleixà (clarinets), Ramon Aragall i Laura Guasteví (fagots), Julio Gargallo i David Folch (trompes)
La literatura per a formació d’instruments de vent sols, en concret per a la constituïda per un doble quintet de vent, és força més desconeguda que l’específica per a la de cordes soles. Amb aquest programa us presentem un repàs d’aquesta literatura a través de tres obres molt significatives per a aquesta formació, secció vital d’una orquestra simfònica com la nostra, i a la qual volem donar un relleu especial amb aquest concert.
Podreu gaudir d’obres d’autors de gran prestigi i alhora d’origen geogràfic diferent, excel·lent mostra de l’interès que per a molts compositors, i en molts indrets, ha significat poder escriure música per a aquests instruments.  + info: ojc.cat
Cicle Música de Cambra

Durada esdeveniment ELS VENTS DE l’OJC. MÚSICS DE L’ORQUESTRA SIMFÒNICA JULIÀ CARBONELL DE LES TERRES DE LLEIDA 70'Durada:
70'
Ubicació esdeveniment ELS VENTS DE l’OJC. MÚSICS DE L’ORQUESTRA SIMFÒNICA JULIÀ CARBONELL DE LES TERRES DE LLEIDAUbicació:
Sala 2
Preus:
Entrada: 11 €
Reduïda: 9 €
Amics OJC: 7 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This