PLÀNCTON. BALLET CONTEMPORANI DE CATALUNYA

PLÀNCTON. BALLET CONTEMPORANI DE CATALUNYA

Divendres, 20 de gener de 2023 - 20:00 h

Ballet i concert amb la interpretació de VOX Balaenae de GEORGE CRUMB de la mà de:
PATRICIA DE NO, flauta 
LAIA PUIG, violoncel
DAVID CASANOVA, piano

 

Ballet Contemporani de Catalunya

Formació musical: Patricia de No, flauta; Laia Puig, violoncel;  David Casanova, piano
Interpretació: Nabar Martínez, Jimena Martínez, Maria Torrents,  Marie Buysschaert, Berta Garcia, Marta Serret, Gonzalo Santander i Alberto Serrano
Direcció artística i coreografia: Miquel G. Font
Direcció musical: Patricia De No
Direcció i producció executiva: Marina Quera

PLÀNCTON neix d’una inquietud avui desbordant per valorar els contrastos necessaris previs a una reflexió sobre l’anàlisi del món actual, en molts aspectes, antagònics amb l’origen de la vida mateixa. Un món actual globalitzat, on el crit de la natura i la preservació del medi ambient és aparentment contrari al benestar dels milions d’habitants del planeta. Arriba un moment en què ens hem de plantejar dràsticament si podem gaudir de la vida i ser feliços tornant de nou als nostres orígens…

Smart City, estrena musical de la mà de Marcos Fernández-Barrero, becat al Premis Barcelona 2020, pren com a referència la Barcelona del dia d’avui a través de l’extrapolació dels patrons presents al Big Data o recopilació massiva d’informació que mostra el ritmefrenètic en el que vivim.

VOX Balaenae ens mostra l’estat del mar i la seva immensitat prenent com a leitmotiv el cant de la balena geperuda amb l’objectiu d’endinsar l’espectador en l’atmosfera blava i màgica de les profunditats marines.

Dos programes contrariats, que avui simbolitzen els extrems amb els que convivim i ens exigeixen obrir els ulls a la realitat que tenim davant nostre i abaixar els instints constants del consumisme d’una realitat virtual que ha obstruït els nostres sentits i valors autèntics.

El Ballet Contemporani ens mostra a través de la bellesa de l’art i una posada en escena captivadora, on 8 ballarins i 3 músics excepcionals volen transmetre un missatge esperançador a la vegada d’obrir-nos els ulls per adonar-nos que la felicitat neix de la força de la negativitat o l’amenaça, i que potser aquesta última és necessària per fer-nos adonar del que és realment important, valuós i necessari en les nostres vides.

Programa
Smart City (estrena)      M. Fernández-Barrero
Vox Balaenae                G. Crumb

Plàncton vídeo promo oficial

balletcontemporanidecatalunya.cat

 

 

Durada esdeveniment PLÀNCTON. BALLET CONTEMPORANI DE CATALUNYA 60'Durada:
60'
Ubicació esdeveniment PLÀNCTON. BALLET CONTEMPORANI DE CATALUNYAUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 15€
Amic/ga de LaTemporada: 13,5 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This