EL SOLDADET DE PLOM. LA DIFERÈNCIA ENS UNEIX. CONCERT SOLIDARI AMB AREMI

EL SOLDADET DE PLOM. LA DIFERÈNCIA ENS UNEIX. CONCERT SOLIDARI AMB AREMI

Diumenge, 25 de febrer de 2018 - 19:00 h

EL SOLDADET DE PLOM
La diferència ens uneix
Concert solidari amb Aremi

Fitxa Artística
Banda Municipal de Lleida
Amadeu Urrea, director titular
Antoni Josep Alburquerque, director convidat
La Banda Municipal de Lleida, conjuntament amb AREMI, i amb la col.laboració de l’Aula Municipal de Teatre, ens proposen un Concert Solidari pensat per a l’ocasió. La història del Soldadet de plom de l’escriptor i poeta Hans Christian Andersen, musicada pel compositor Keith Amos, ens atansa la tendresa d’un conte per a infants i els sentiments més profunds d’estima. L’adaptació de l’obra pretén fer-nos veure un protagonista des de la vessant de la seva condició física, en que la seva discapacitat no l’impossibilita per perseguir el seu somni, per cloure amb el triomf de l’amor front l’adversitat.
El Concert es completarà amb la millor Música d’ahir i de tots els temps amb arranjaments pensats per a banda simfònica.
Cicle Grans formacions

www.fembanda.com

www.associacioaremi.org

 

Més informació:

BANDA MUNICIPAL DE LLEIDA

Amadeu Urrea, director titular Des dels seus inicis- amb el suport de La Paeria-, l’objectiu fonamental de la Banda Municipal de Lleida (BML) ha estat la formació dels seus membres i la difusió de la música, tot recuperant l’obra bandística dels nostres avantpassats. Amb la voluntat ferma d’esdevenir una formació estable i de qualitat, la BML ha participat en el Fòrum de les Cultures de Barcelona, el Certamen Internacional de Bandes de Música de València i en els festivals internacionals de música de Schladming (Àustria), Vents d’Oc (França) i l Joves Músics (Portugal). Sabedora de la importància de les relacions humanes, la Banda Municipal de Música de Lleida ha promogut intercanvis socioculturals amb l’Orchestre d’Harmonie de Foix, la Banda Municipal de Monzón, la Banda d’Almoradí d’Alacant, la Banda Municipal de Fraga i La Lira d’Amposta. La BML, membre de la World Association Symphonic Bands, ha participat en els concursos internacionals de bandes simfòniques de Kerkrade (Holanda) i d’Interlaken (Suïssa) on va rebre el diploma de bronze. Projecció internacional que ha fet possible que en els darrers anys, la formació hagi estat convidada als festivals de música de Salònica (Grècia), Florència (Itàlia), el Youth Band d’Aberdeen (Escòcia), International Music de Genova (Itàlia), Art Festival a Praga (República txeca) al The Provençal Festival (França) i, aquest estiu, també al County-Wandering Festival a Hongria .

Antoni Josep Alburquerque i Subirats Neix a Sant Carles de la Ràpita el 1969. A l’edat de tretze anys inicia els seus estudis musicals en l’escola de música de la Banda de la Agrupació Musical Rapitenca en la especialitat de llenguatge musical i Trompa, estudis que més tard ampliarà en els conservatoris de Tortosa, València i Barcelona, on estudia Trompa, Harmonia Contrapunt, Fuga, Composició-instrumentació i direcció d’orquestra amb l’obtenció de diferents premis i mencions d’honor en les respectives especialitats. Així com estudis de direcció especialitzada de banda amb els professors Joaquim Amela, Albert Argudo, Antoni Ros Marbà, José Rafael Pascual Vilaplana, Luís Sanjaime, Enrique Garcia Asénsio, Ferrer Ferran i Johann de Meij entre altres. Des de l’any 1997, és el director de la banda de música de l’Agrupació Musical Rapitenca, càrrec que compagina amb el professorat a secundària del Col·legi Xaloc de Barcelona, així com professor de Trompa, conjunt instrumental i Història de la Música en el  conservatori de Vila-seca i professor de metall i conjunt instrumental de l’Aula de música 7 de Barcelona. Des de l’any 2009 és director pedagògic de L’ACAT ( Associació catalana de Trompistes ) i actualment també ha estat nomenat encarregat de l’àrea pedagògica de la AEAT ( Associación Española de amantes de la Trompa ). Actualment és el Vice-president de la Associació Catalana de Trompistes. Ha  estat  director fundador de la Banda Simfònica de la Federació Catalana d’entitats musicals. Com ha director  ha estat invitat arreu del la nostra geografia com per diversos països , entre ells França, Itàlia, Alemanya, Romania, Portugal, Suïssa i Japó. Ha composat música de cambra, cobla , orquestra i Banda, per la qual ha composat obertures, sardanes, pas-dobles i una infinitat d’arranjaments tant peces clàssiques, populars o música actual.

 

Durada esdeveniment EL SOLDADET DE PLOM. LA DIFERÈNCIA ENS UNEIX. CONCERT SOLIDARI AMB AREMI 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment EL SOLDADET DE PLOM. LA DIFERÈNCIA ENS UNEIX. CONCERT SOLIDARI AMB AREMIUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 10 €
Amic/ga de LaTemporada:
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES

Organitza:             

Col.labora: Patrocina:

                  

Categories

Pin It on Pinterest

Share This