THE SCOTT HAMILTON & TONI SOLÀ QUINTET

THE SCOTT HAMILTON & TONI SOLÀ QUINTET

Diumenge, 27 de gener de 2019 - 19:00 h

THE SCOTT HAMILTON & TONI SOLÀ QUINTET
Scott Hamilton- saxo tenor
Toni Sola-saxo alt
Gerard Nieto- piano

Ignasi Gonzalez-contrabaix
Xavi Hinojosa-bateria

Al saxofonista Scott Hamilton se’l considera com el veritable continuador de la gran tradició saxofonista de mestres històrics com Ben Webster, Zoot Sims o Coleman Hawkins. Aquest músic nord-americà va aconseguir el reconeixement internacional en 1977, quan va llançar amb el segell Concord el disc “Is A Good Wind Who Is Blowing Us # 3”. Poc abans havia editat un primer disc que passà gairebé desapercebut i havia girat per Estats Units com a saxofonista del grup de Benny Goodman. Durant la dècada dels vuitanta va establir la seva base a Nova York i des d’allà va donar forma als seus projectes com a líder, realitzant extenses gires per Amèrica, Europa i Japó.
Durant la seva carrera ha realitzat col·laboracions amb músics com John Pierce o Dave Green, ha gravat nombrosos discos per companyies diverses i ha fascinat públics de tot el planeta amb el so profund del seu saxo tenor.
Avui se’l considera com un dels clàssics del jazz, actiu i en plena forma. Ha col·laborat recentment amb artistes com Dena de Rose, Champian Fulton i també amb la jove trompetista barcelonina Andrea Motis.
El saxofonista català Toni Solà és un dels referents del jazz estatal, amb una carrera dilatada que l’ha portat als escenaris més improtants de l’escena espanyola i internacional. La seva discografia i a els seus directes són el millor testimoni de les seves qualitats com a instrumentista hereu de la tradicions clàssica i moderna del jazz.

 

 

Durada esdeveniment THE SCOTT HAMILTON & TONI SOLÀ QUINTET 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment THE SCOTT HAMILTON & TONI SOLÀ QUINTETUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 16 €
Amic/ga de LaTemporada: Anticipada: 13 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Organitza:
Categories

Pin It on Pinterest

Share This